Info

Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Yleisesti ja usein kysytyt kysymykset

Aikaa festivaaliin

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Tervetuloa East Coast Festivaalille!

Majoitusta etsimässä?

IKÄRAJA: 

East Coast Festival on ikärajaton tapahtuma. Haluamme mahdollistaa nuorille festivaalielämään tutustumisen ja musiikkitapahtumien hienouden oppimisen. Tapahtuma-alueella on erillinen ikärajaton alue sekä alle 18-vuotiailta kielletty anniskelualue, jotka on erottettu näkösuojatusti toisistaan. Varaudu todistamaan ikäsi tarvittaessa anniskelualueen portilla. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua festivaalille huoltajan seurassa. 

Ikärajattomia lippuja saavat ostaa kaikenikäiset, mutta täysi-ikäinen ei pääse ikärajattomalla lipulla K-18 alueelle.

Ikärajaton lippu täytyy päivittää K-18 lipuksi, joka onnistuu tapahtuman aikana maksamalla ikärajattoman lipun ja ovilipun erotuksen lipputiskillä.

TURVATARKASTUS: 

Järjestyksenvalvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen.

NARIKKA: 

Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan. Narikan hinta on 3€ / päivä.

KIELLETYT ASIAT:

Festivaalipukeutuminen on toivottua, mutta otathan huomioon muut festivaalivierailijat pukeutumisessasi. Järjestyksenvalvojilla on oikeus harkinnan mukaan poistaa vaaralliseksi katsovansa koristeet.

  • Yli 70ml käsidesipullot
  • Sateenvarjot
  • Polkupyörät, scootit
  • Retkituolit
  • Lasipullot
  • Alkoholituotteet, huumausaineet
  • Ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut
  • Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
  • Lyömäaseet, eläimet, banderollit
  • Kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet

Järjestyksenvalvojilla on oikeus käyttää omaa harkintaa ja kieltää epämääräisten juomapullojen / astioiden tuonti tapahtuma-alueelle.

Alueelle saa tuoda oman tyhjän vesipullon. 

RANNEKKEENVAIHTO:

Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla altueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti festivaalin aikana.

LIIKUNTA- JA / TAI NÄKÖRAJOITTEISET:

Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

MAKSUTAVAT:

Alueella käyvät yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat.

KIERRÄTYS:

Alueella on festivaalinpuolesta järjestetty pullonkeräys. Alueella kerätään bio- ja sekajätettä. Lautaset ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia.

SIJAINTI:

Festivaalialue sijaitsee Haminan Keskustassa Hamina Bastionissa, Raatihuoneentorin välittömässä läheisyydessä.

KAMERAT, KUVAAMINEN, PRESS, MEDIA:

East Coast Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on tehtävä lomakkeella: East Coast Festival 2022 – median akkreditointi.

Hyväksytystä akkreditoinnista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.

PAIKOITUS:

Festivaalivieraiden käytössä on Haminan keskusta-alueen paikoitusjärjestelyt. Polkupyörille, scooteille sekä muille vastaaville kulkuneuvoille järjestetään parkki Raatihuoneenkadulle. 

JULKINEN LIIKENNE:

Suosittelemme saapumaan festivaalille julkisella liikenteellä. Aikataulujen mahdollisesta tarkentumisesta tiedotetaan lähempänä festivaalia. Haminan ja Kotkan seudun paikallisliikenteen tarkat aikataulut ovat nähtävillä:

haminanaikataulut.fi
kotkanaikataulut.fi

Haminan linja-auto asemalta on noin 500 metrin kävelymatka Hamina Bastioniin.

FESTIVAALIBUSSI:

East Coast Festivalille tulee kulkemaan festivaalibussi kuljetus Kotkasta. Festivaalibussina toimii Kotka-Hamina välillä kulkeva linja numero 1. www.kotkanaikataulut.fi

MAJOITUS:

Suosittelemme majoittumaan aivan festivaalialueen tuntumassa sijaitsevaan SpaHotel Haminaan tai Kotkan keskustassa sijaitsevalle Seurahuoneelle.

Lisätietoa Haminan seudulla toimivista majoituspalveluista tarjoaa Visit Hamina & Visit Kotka-Hamina.

Visit Hamina – majoitus
Visit Kotka-Hamina – majoitus

VIP:

Festivaali tarjoaa myös ekslusiivisempaa festivaalikokemusta hakeville mahdollisuuden hankkia pääsy VIP-alueelle. VIP-alue mahdollistaa festivaalista nauttimisen omassa rauhassa. Alueelta on hyvä näkymä festivaalin molemmille lavoille. VIP-lippu sisältää pääsyn VIP-alueelle, buffet ruokailun, omat ravintolapalvelut, tervetuliaisjuoman sekä VIP-passin. VIP-alue on kielletty alle 18-vuotiailta. 

VESI:

Festivaalille saa tuoda oman tyhjän vesipullon.