Info

East Coast Festival Info:

East Coast Festival järjestetään 2.-3.7.2021 Hamina Bastionissa, Haminan historiallisessa keskustassa. Tämä Euroopan suurin kesäajan katettu tapahtuma-areena tulee toimimaan uuden festivaalin näyttämönä.

East Coast Festivaalin ohjelma keskittyy mainstream musiikkiin ja tarjoaa tarkoin valittua sisältöä popista rockkiin ja hiphoppiin. Festivaalilla esiintyy 16 artistia, jotka esiintyvät alueen kahdella lavalla. Lisäksi festivaali tarjoaa kävijöilleen kattavan ruokamaailman, loistavan juomatarjonnan sekä monipuoliset oheispalvelut. Tämän kaiken lisäksi festivaali panostaa elämyksellisyyteen ja asiakaskokemukseen, joka tulee näkymään erityisesti festivaalialueella. 

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin festivaalialueella. 

IKÄRAJA:
East Coast Festival on K-18 tapahtuma, varaudu todistamaan ikäsi tarvittaessa portilla.

TURVATARKASTUS:
Järjestyksen valvojat tekevät portilla sisääntulijoille turvatarkastuksen.

NARIKKA: 
Reput ja muut suuremmat kantamukset suositellaan jättämään narikkaan. Narikan hinta on 3€/ päivä.

KIELLETYT ASIAT:
Festivaalipukeutuminen on toivottua, mutta otathan huomioon muut festivaalivierailijat pukeutumisessasi. Järjestyksenvalvojilla on oikeus harkinnan mukaan poistaa vaaralliseksi katsovansa koristeet. 

Yli 70ml käsidesi-pullot, polkupyörät, scootit, retkituolit, lasipullot, alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.
Järjestyksenvalvojilla on oikeus käyttää omaa harkintaa ja kieltää epämääräisten juomapullojen / astioiden tuonti tapahtuma-alueelle.

Lemmikieläinten tuominen alueelle on kielletty.

RANNEKKEENVAIHTO:
Liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla. Rannekkeen avulla altueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti festivaalin aikana.

LIIKUNTA- ja/tai NÄKÖRAJOITTEISET:
Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Huomioithan, että alueella ei ole pyörätuolikoroketta.

MAKSUTAVAT:
Alueella käy yleisesti kaikki kortti- ja käteismaksutavat. 

KIERRÄTYS:
Alueella on festivaalinpuolesta järjestetty pullonkeräys. Alueella kerätään bio- ja sekajätettä. Lautaset ja ruokailuvälineet ovat biohajoavia.

SIJAINTI:
Festivaalialue sijaitsee Haminan Keskustassa, Raatihuoneentorin välittömässä läheisyydessä. 

KAMERAT, KUVAAMINEN, PRESS:
East Coast Festival on sitoutunut kunnioittamaan artistien tekijänoikeuksia, joten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, videokameroiden ja muiden tallennusvälineiden tuominen alueelle on kielletty.

Median ja musiikkialan ammattilaisten akkreditointi tapahtuu festivaalitoimistossa. Pakolliset ennakkohakemukset on lähetettävä osoitteeseen .

Pressipassista ilmoitetaan hakijalle henkilökohtaisesti, samassa yhteydessä lähetetään bändikohtaiset ohjeet ja lisäinfo. Ilman pressipassia ja asianmukaista lupaa kuvaaminen, sekä annettujen ohjeiden noudattamatta jättäminen voi pahimmassa tapauksessa johtaa festivaalialueelta poistamiseen.

PAIKOITUS:
Festivaalivieraiden käytössä on Haminan keskusta-alueen paikoitusjärjestelyt. Polkupyörille, scooteille sekä muille vastaaville kulkuneuvoille järjestetään parkki Raatihuoneenkadulle. 

JULKINEN LIIKENNE:
Suosittelemme saapumaan festivaalille julkisella liikenteellä. Aikataulujen mahdollisesta tarkentumisesta tiedotetaan lähempänä festivaalia. Haminan ja Kotkan seudun paikallisliikenteen tarkat aikataulut ovat nähtävillä:

haminanaikataulut.fi
kotkanaikataulut.fi

Haminan linja-auto asemalta on noin 500 metrin kävelymatka Hamina Bastioniin.

FESTIVAALIBUSSI:
East Coast Festivaaleille tulee kulkemaan Festivaalibussi kuljetus Kotkasta ja Kouvolasta. Näiden aikatauluista ja hinnoista tiedotamme toukokuussa 2021.

MAJOITUS:

Lisätietoa Haminan seudulla toimivista majoituspalveluista tarjoaa Visit Hamina & Visit Kotka-Hamina

Visit Hamina – majoitus
Visit Kotka-Hamina – majoitus

Yhteistyökumppanimme Sokos Hotels Kotka tarjoaa erikoishintaan majoitusta, klikkaa tarjoukseen TÄSTÄ!

VIP PREMIUM ja VIP LOUNGE:
East Coast Festivalilla on kaksi erillistä  VIP aluetta, VIP LOUNGE ja VIP PREMIUM.
Molempiin VIP alueisiin lippuja myy ennakkoon Tiketti

VIP Lounge tarjoaa rennon lounge alueen rauhallisempaan festivaalin viettoon, Lounge alueella on oma baari ja oma ruokamyyntipiste, omat sisä WC-tilat sekä rentoja ja mukavia pöytäryhmiä festivaalitunnelman nautiskeluun.

VIP PREMIUM on sanansa mukaisesti premium. VIP Premium alueelta on loistavat näkymät molemmille lavoille, omat sisä WC-tilat, mukavia pöytä ja sohvaryhmiä hengailuun ja fiilistelyyn. VIP host pitää huolen että festivaalit sujuvat parhaimmalla mahdollisella tavalla. Alueella on oma baari, missä ammattitaitoiset baarimikot sekoittavat cocktaileja tai kaatavat kylmän huurteisen.
Alue sijaitsee osittain Hamina Bastionin idyllisessä holvistossa, jossa festaripäivää voi viettää rauhallisemmassa tunnelmassa.
VIP Premium lippuun kuuluu myös buffet ruokailu, snaksejä läpi päivän ja tervetuliaisjuoma.

Oletko kiinnostunut hankkimaan VIP liput yrityksellesi? ota yhteyttä myyntiimme